De therapeut

Erik Goei                             

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor oefentherapie Cesar aan de Hoge School in Utrecht. Direct na het afronden van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als waarnemend oefentherapeut in Maassluis om kort hierna een praktijk voor mijzelf te beginnen in samenwerking met Fysiotherapie Mentink.                   

In 2007 is de praktijk mee verhuisd naar de huidige lokatie in het Medisch Centrum Westerkade. In dit Medisch Centrum bevinden zich nu reeds 5 huisarts praktijken, een apotheek, (sport)massage en een fysiotherapie praktijk. De Fysiotherapie en massage bevinden zich tevens op de 1e verdieping waar wij een gedeelde wachtruimte hebben.                           

Naast de oefentherapie heb ik ook altijd al veel interesse in sport gehad, zowel het zelf beoefenen (hockey en cricket) als het volgen van zowat alle sporten. Deze fascinatie voor sport en bewegen is dan ook de rede dat ik destijds voor een beroep heb gekozen in de (paramedische) gezondheidszorg en dan met name gericht op beweging. Na al die jaren beoefen ik beide nog steeds met veel plezier.                    

Naast het kijken naar het bewegingsapparaat vind ik het ook erg belangrijk om het mentale aspect niet te vergeten, het behandelen van een klacht vergt een holistische manier van kijken. Mede om die manier van behandelen nog beter aan te bieden heb ik ook de opleiding tot Medical Kinetics teacher afgerond.         

Tevens ben ik met de praktijk aangesloten bij de beroepsgroep VvOCM  en oefentherapie.nl en de Zorggroep Oefentherapie en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister paramedici.